Hava Durumu

Kamuoyuna!

14 yıldır yayın hayatına devam eden Bursasporum.com, Bursaspor camiası içerisinden hiçbir kurum, kuruluş veya şahıs tarafından bir hukuksal süreç ile karşı karşıya kalmamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Kamuoyuna!

Sn. Hasan Parlakay'ın, Gazete Bursa yazarı Sn. Adnan Alp'in tarafına yönelttiği iddiaları yayınlaması üzerine aralarında Bursasporum.com'un da bulunduğu taraftar oluşumu haber sitelerine Bursasporlu eski yönetici Yunus Egemenoğlu'nun Hukuk Bürosu aracılığıyla dava açtığını üzüntüyle öğrendik. Bursaspor Kulübü"nün üzerinden "fayda sağlama, mal varlığını arttırma vb." gibi ciddi iddiaların kamuoyu nezdinde cevaplanması gerektiği düşüncesiyle ilgili haberler kaynak belirtilerek sitemizde yer almıştır. Bu konu ile ilgili Sn. Hasan Parlakay'ın cevapları da aynı şekilde sitemizde yer almıştır.

Kurulduğu günden bu yana Bursaspor menfaatleri üzerine hareket eden Bursasporum.com ailesi olarak "Şeffaflık" ilkesi ile göreve gelen Başkan Sn. Ali Ay yönetimi ve Sn. Hasan Parlakay'ın bu iddialara cevap arayanlardan değil, iddialar çarpıtma içeriyorsa bu iddiayı yöneltenlerden hesap sormasını, iddialara ciddi belgelerle cevap vermesini ve bu iddialara son vermesini beklerdik.

Yine öğrendiğimiz üzere tarafımıza açılan davada karar olarak kovuşturmaya yer olmadığı kararının verildiğini öğrendik. Başkan Sn. Ali Ay yönetimi ve Sn. Hasan Parlakay'a tavsiyemiz bundan sonra basın üzerinde yer alacak iddiaları ciddiye alarak erken müdahale etmeleri ve Bursaspor menfaatleri üzerine hareket edenlerle, kendi menfaatlerini düşünenleri ayırmalarıdır.

Saygılarımızla...

Bursasporum.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.