Yusuf Emre Gültekin Timsah gibi

İşte transfer tahtası açılır, açılmaz Bursaspor'un renklerine bağlayacağı ilk isim: Yusuf Emre Gültekin... Asıl mevkisi orta saha olan ancak 4 farklı pozisyonda oynayabilen 26 yaşındaki oyuncuyla kesin olarak anlaşmaya varıldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Bursaspor camiası yönetimden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Takviye yapması için transfer tahtasını açtırmak zorunda olan yeşil beyazlılar'da Başkan Mesut Mestan'ın bu konudaki yoğun çabası devam ediyor. Diğer taraftan Spor Toto Süper Lig'e yükselebilecek bir kadro kurmak için temaslarına da devam eden yeşil beyazlılar, irtibata geçilen isimlerle söz kesmeye çalışıyor. Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı ilk ismin ise Boluspor'dan Yusuf Emre Gültekin olduğu öğrenildi.

4 POZİSYONDA OYNUYOR

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle sözleşmesi sona erdi. Dün menajeriyle anlaşmaya varılan Yusuf Emre Gültekin'le tahta açılır açılmaz sözleşme imzalanacağı belirtildi. Gençlerbirliği alt yapısından yetişen tecrübeli futbolcu, 4 farklı pozisyonda oynayabiliyor. Ağırlıklı olarak 6 ve 8 numarada oynayan deneyimli oyuncu kariyerinde sol kanat ve forvette de şans buldu.

SÜPER LİG'DE 10 MAÇI VAR

Spor Toto 1.Lig'de bugüne kadar 94 maça çıkan ve 4 gol, 14 asistlik bir performans gösteren Yusuf Emre Gültekin'in Süper Lig'de de 10 maç tecrübeli bulunuyor. Geçen sezon 1.Lig'de 12, Ziraat Türkiye Kupasında ise 5 karşılaşmaya çıkan Yusuf Emre Gültekin, Samet Aybaba döneminde de yeşil beyazlı kulübün gündemine gelmişti. Deneyimli krampon, U-20 Milli Takımında da 2 kez formasını giydi.

Kaynak: Olay