Paraya tapanlardan değilim

1 milyon 985 bin TL'lik alacağına karşılık sözleşmesini fesheden Aytaç Kara OLAY SPOR'a konuştu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Tecrübeli orta saha oyuncusu 'Bursaspor'dan buruk ayrılıyorum. Bursaspor'u hiç bir zaman para olarak görmedim. Eğer para olarak değerlendirseydim ihtar çeker, hem paramı alır hem serbest kalırdım' dedi.

Geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'dan Bursaspor'a büyük umutlarla transfer olan ancak takımın düşmesi nedeniyle dün kulübe gelerek 1 milyon 985 bin TL'lik alacağına karşılık sözleşmesini fesheden Aytaç Kara, yeşil beyazlı kulübe veda etti. OLAY SPOR'a konuşan 26 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Bursaspor'a severek geldiğini ancak işlerin istenildiği gibi gitmediğini ifade ederek 'Bursaspor'a ne hayallerle gelmiştim. ama olmadı. Kısmet bu kadarmış' diye konuştu.

Alacaklarımı bıraktım

Bursaspor'a başarılı olmaya geldiğini belirten Aytaç, 'Sezon başında sevdiğim bir kulübe bonservisim elimde gelmiştim. Taraftar, tesisler, şehir muhteşemdi. Bursaspor'dan buruk ayrılıyorum. Bursaspor'u hiç bir zaman para olarak görmedim. Eğer para olarak değerlendirseydim ihtar çeker, hem paramı alır hem serbest kalırdım. Federasyona başvurmadım bile. Bugün (dün) geldim ve fesih kağıtlarını imzaladım. Alacaklarımın hepsini bıraktım. Futboldan anlayan yaptığımı iyi bilir' dedi.

Yürekten destekleyin

'Kalbimin bir yarısı burada kalacak' diyen tecrübeli oyuncu şöyle konuştu: 'Bu takımın düşmesinde herkesin payı var. Kimse kafasını kuma gömmesin. Bursaspor artık çok zor bir ligde mücadele edecek. Süper Lig'den bile daha zor maçlar olacak. İnsanlar Bursaspor'u lafta değil, icraatla desteklesinler. Yürekten yanında yer alsınlar. Bursaspor forması altında elimden geleni yaptım. Terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Ama takım düştü. Herkes hakkını helal etsin. Bundan sonra Bursaspor'a başarılar dilerim.'

Kaynak: Olay