En son galibiyetimizi hükmen aldık!

Bursaspor, STSL İlhan Cavcav sezonunun 8.haftasında yarın saat 20:00'de Osmanlıspor'u ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

ŞANSIMIZ TUTMUYOR

Bursaspor ile Osmanlıspor arasında oynanan son 3 resmi karşılaşma berabere biterken Bursaspor bu karşılaşmalarda 4 gol atıp 4 gol yedi.Ligde oynanan son Osmanlıspor maçında takımın başında Mutlu Topçu vardı ve Bursaspor bu karşılaşmadan deplasmanda alınan 1 puanla döndü.

SON GALİBİYET HÜKMEN!

Bursaspor, Osmanlıspor'a karşı en son galibiyetini şampiyon olduğu sezon,sıkıntılarından dolayı ligden çekilen o dönem adı Ankaraspor olan kulübe karşı 3-0 hükmen olarak almıştı.Ankaraspor kulübünün adını Osmanlıspor olarak tescil ettirmesinden sonra ise Bursaspor'un galibiyeti bulunmuyor.

SON 10 LİG MAÇINDA SADECE 1 KERE!

Bursaspor ile Osmanlıspor,Bursaspor'un şampiyon olduğu 2009-2010 sezonundaki hükmen galibiyetleri çıkarıldığında ligde  10 defa karşılaştılar.Bursaspor'un 2008-2009 sezonunda deplasmanda 2-0 kazandığı maç dışında (hükmen galibiyetler hariç) galibiyeti bulunmuyor.Buna karşın Osmanlıspor'un 2 galibiyeti bulunurken kalan 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmış durumda.

RAKİP HOCA TANIDIK

Osmanlıspor'un başında,2013-2014 sezonunda Bursaspor'un sezon içinde bağlarını kopardığı Daum'un ardından ligin sonuna kadar teknik direktör olarak Bursaspor'da görev yapan İrfan Buz var.İrfan Buz 2 hafta önce Bülent Uygun'un istifa etmesinden sonra göreve getirilmişti.

TAM 2 YIL SONRA CÜNEYT ÇAKIR

Maçın hakemi olarak İstanbul bölge hakemlerinden Cüneyt Çakır görev yapacak.Çakır, Bursaspor'un en son 17 Ekim 2015'te Antalyaspor'a 2-0 mağlup olduğu maçını yönetmişti.Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.4 hakem olarak ise Koray Gençerler görev alacak.

MAÇ SAATİ HAVA PARÇALI BULUTLU

Maçın başlayacağı saatte havanın parçalı bulutlu olması beklenirken  16C° sıcaklık tahmin ediliyor.

Bursasporum.com