"Bursaspor ile ne alıp veremediğim olabilir?"

29 Ekim'de Büyük Şehir Belediye'nin düzenleyeceği organizasyonda sahneye çıkacak İrem Derici'ye büyük tepkiler vardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

 Twitter üzerinden Bursaspor camiasına ağır küfür içeren tweeti beğendiği için tepkilerin hedefi olan ve konserinin iptali için kampanya başlatılan İrem Derici, dün gece bir video yayınladı. Tepkiler üzerinde bu videonun bir etkisi olmazken Derici, bugün de sosyal medya hesabı üzerinden Bursasporum.com'a ulaşarak yanlış anlaşıldığını ifade etti.

İrem Derici'nin sitemize gönderdiği mesaj şu şekilde;

"Dostlar selamlar. Ben, 17 gün yoğunbakımda bırakın telefonu elime almayı resmen öbür tarafa gittim geldim. Günahtır, kız halimle futboldan ne anlarım ben? Bursaspor ile ne alıp veremediğim olabilir? Akıl var mantık var yani. Ben can çekişirken hesabımla uğraşan şerefsizlerden haberim bile yoktu. Sosyal medya ajansım el atıp olayı düzeltmiş. Yani şu mevzu çıkmadan önce haberim bile yoktu. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere."

Türkiye'deki "tanınan" isimlerin bu tip durumlarda "kuzenim yazmış" diye tabir edilen bahaneye sarılarak tepkilerden kurtulmaya yönelik hareketlerden midir bilinmez, Bursaspor taraftarlarının bu konularda oldukça hassas olduğu biliniyor.

Kaynak: Bursasporum.com