Bu da kaçar mı Batalla?

Bursaspor, Sivasspor deplasmanından bir puan çıkardı. Yeşil Beyazlılar'da Pablo Batalla'nın 83'te kaçırdığı gol maçın en dikkat çeken pozisyonuydu. Batalla topa nasıl kötü vurduğuna kendisi bile inanamadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Maçın 83'üncü dakikasında sağ kanattan gelen topta kaleci ile karşı karşıya kalan Pablo Martin Batalla belki de kariyerinin en kötü vuruşunu yaptı. Arjantinli krampon bu pozisyondan sonra kendisi de golü nasıl kaçırdığının şaşkınlığını yaşadı.

Bu Markaj kaçmaz

AS TV'nin ekran klasiği Markaj bu hafta yine gündemi belirleyecek. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programda Sivasspor maçında Bursaspor'un sergilediği performans ele alınacak. Adem Vural, Erkan Öncel, Levent Batur ve Çetin Sabırlı'nın yorumlarıyla katılacağı program saat 20.15'te başlayacak.

Bandajla sahaya çıktı

Osmanlıspor maçında aldığı darbe nedeniyle kafasına 6 dikiş atılan Pablo Martin Batalla Sivas deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Tecrübeli futbolcu kafasında bir bandajla oynadı.

Sezonun ilk golsüz maçı

Sivasspor'la Bursaspor arasındaki mücadelede bu sezon bir ilk yaşandı. İki takım da gol perdesini açamayınca maç sezonun ilk golsüz biten karşılaşması olarak kayıtlara geçti.

Aynı sistem

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Osmanlıspor maçında uyguladığı taktik dizilişi Sivasspor karşısında da devam ettirdi. Fransız çalıştırıcı takımını yine 3-5-2 düzeninde sahaya sürdü.

Kaynak: Bursa Hakimiyet