Başlat o zaman seriyi

Süper Lig'de 9 puana sahip Bursaspor 12 puanlı Alanyaspor'u konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Beinsports1'den ekranlara gelecek mücadelede Yeşil Beyazlılar 8 maç olarak belirlenen galibiyet serisine başlama amacıyla sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

TEK HEDEF GALİBİYET

Bursaspor Süper Lig'in 10'uncu haftasının açılış maçında bu akşam Alanyaspor'la karşılaşacak. Lig'de 9 puana sahip Yeşil Beyazlılar bu zorlu mücadelede mutlak galibiyeti hedefliyor. Bursaspor'da Başkan Ali Ay ve teknik direktör Samat Aybaba başta Alanyaspor maçı olmak üzere ilk yarının bitimine kadar oynayacakları tüm müsabakaları kazanmak istediklerini açıkladı. Bu nedenle Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmayı serinin başlangıcı olarak kabul ediyor.

TÜM GÖZLER HAKEMDE

Saat 20.30'da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele Beinsports1'den ekranlara gelecek. Bursaspor'un rakibi Alanyaspor bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçtan sadece bir galibiyet elde edebildi. Akdeniz temsilcisi diğer maçlardan ise yenik ayrıldı. 6'şar golle ligin en az gol atan 4 takımı arasında yer alan Bursaspor ve Alanyaspor'un bu zorlu randevusundan Yeşil Beyazlılar galip ayrılarak 12 puanlı rakibini yakalama amacında.

Kaynak: Bursa Hakimiyet