Afyon'da Timsah var!

Yeşil beyazlılar, 9 Ağustos'a kadar süreceği kamp dün akşam yapılan antrenmanla start aldı. 

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Bursaspor'da yeni sezon hazırlıklarının 3.etabı dün başladı. Afyon'da 9 Ağustos'a kadar çalışmalarını sürdürecek olan yeşil beyazlılar, ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.  Teknik Direktör Yalçık Koşukavak çalışma öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak, tamamen kamp ortamına konsantre olmalarını istedi. İlk bölümde kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapan yeşil beyazlılar, ardından taktik çalıştı. 

AKŞEHİR'E GEÇECEKLER

Bursaspor ilk hazırlık sınavı yarın Afyon Stadı'nda saat 18.00'de Altay karşısında verecek. Yeşil Beyazlılar 3 Ağustos Cumartesi günü Akşehir'e geçerek Ümraniyespor'la Akşehir Stadı'nda karşılaşacak. Bu maç saat 17.30'da başlayacak. Mücadeleyi önemli kılan bir etkinlik düzenlenecek. Bu karşılaşmada down sendromlu çocuklar, LÖSEV, kimsesiz ve korumaya muhtaç çocuklara özel tribün hazırlanacak. 

SON MAÇ FAS EKİBİYLE 

Bursaspor'un üçüncü hazırlık maçını 6 Ağustos'ta Afyon'da antrenman sahasında saat 18.00'de Manisa BŞB ile oynayacak. Yeşil Beyazlılar kampı 9 Ağustos Cuma günü saat 11.00'de Afyon Stadyumu'nda Fas'ın Difaâ El Jadida takımıyla yapacak ve Bursa'nın yolunu tutacak.

Kaynak: Olay