Yeni yorum sistemimiz

Yeni arayüzümüzde, daha interaktif bir yorum sistemi olan Disqus'a geçiyoruz. Artılarını ve nasıl yorum yapacağınızı burada anlatıyoruz.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Disqus, günümüzde birçok haber sitesinde yaygın olarak kullanılan bir yorum sistemidir. Disqus'a kolayca üye olup giriş yaparak, onaylanmasını beklemeden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorumları beğenebilir, paylaşabilir, başkalarının yorumuna cevap verebilir ve yorumda fotoğraf paylaşabilirsiniz. En güzel yanı ise yorum yapan kullanıcıların profiline bakıp önceki yorumlarını görebilirsiniz. İsterseniz üye olmadan da adınız ve e-posta adresinizi vererek misafir olarak yorum yapabilirsiniz ancak bu durumda biraz önce saydığımız birçok özellikten yararlanamazsınız.

Disqus'a, Facebook, Twitter ve Google profilinizle kolayca kaydolabilir/giriş yapabilirsiniz.

Kaydolduktan sonra yaptığınız yorumu sonradan düzenleyebilir, yanıtlayabilir veya diğer sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.

Yorum yapanın kullanıcı adı veya profil fotoğrafına tıklayarak profilini görüntüleyebilir, bu ekrandan eski yorumlarını görebilir ve onu takip edebilirsiniz.

Disqus'ta misafir olarak yorum yapmak için, "YA DA DİSQUS'A KAYIT OLUN"  bölümünün altındaki İsim yazan yere tıkladığınızda açılan Misafir olarak yorum yazmak istiyorum kutucuğunu işaretlemeniz yeterlidir. Ancak buradan yapacağınız yorumlar bizim onayımızdan geçtikten sonra yayımlanacaktır. Bu nedenle diğer ziyaretçilerin sizin yorumunuzu görmesi biraz zaman alabilir.

Yeni yorum sistemini nasıl bulduğunuzu aşağıdan hemen yorum yaparak bize iletirseniz seviniriz. Hem böylece yeni sistemi de denemiş olursunuz.