Birileri anlatsın futbolculara...

Umursamazlık, kendini anlatamama... Bursaspor camiası karamsar...

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

 

Maddi olarak oldukça zor süreçten geçen Bursaspor'da gelir-gider eşitsizliği ve geçmiş borçlar can sıkmaya devam ediyor. Yönetim ve taraftarlar projeler, kampanyalar ile ekstra gelir, akış oluşturmaya çalışırken futbolcuların umursamazlığı isyan ettirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun son kararlarına göre kulüpler galibiyetlerde 1 milyon 300 bin TL, beraberlikte ise 650 bin TL kasasına koyuyor. Yani sanayicilere gösterilen tepki, kamuoyu ve ricalarla güçlükle satılan locanın 3 yıllık kiralama ücreti "1 galibiyet" ile eşdeğer.

Takım kurulurken neredeyse Dünya karması oluşturulan Bursaspor bunun sancılarını hala çekiyor. Takıma bir reaksiyon kazandırılmaz ise önümüzdeki 4 karşılaşmanın da büyük sıkıntılar ve yönetim-taraftar kanadında psikolojik savaş şeklinde geçeceğinin tahmin edilmesi çok zor değil. Bu durumun çözümü ise oyunculara derdini anlatmaktan geçiyor. Taraftar tepkisini arttırsada hiçbir tepki teknik heyetin etkisi kadar olamaz, teknik heyetin bu sorunu oyunculara aktaracağına ve çözeceğine inanıyoruz.