Yeşil Bursa’da neler oluyor?

Bursaspor Başkanı Ali Ay, 3. Lig’de mücadele eden pilot takım Yeşil Bursa’nın 1 yıl daha Bursaspor bünyesinde kalacağını söylemesinin ardından Yeşil Bursa’da yeni sezon planlamaları dâhilinde hummalı bir çalışma başladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Yeşil Bursa’da çözülmesi gereken pek çok konu bulunurken mevcut futbolcuların durumu, yönetim kadrosu, antrenör seçimi, alt yaş takımlarının ve A takımın planlanması, çözülmesi gereken konuların başında bulunuyor.

Yeşil Bursa Yönetim Kurulu ve Teknik adam adayı

Yeşil Bursa ve Bursaspor yönetim kurulu pilot takımın hocası konusunda adayları belirlerken bu isimlerin Nevzat Dinçbudak, Ümit Şengül, Yalçın Gündüz ve Turan Şen olduğu öğrenildi. Ayrıca Yeşil Bursa Başkanı Şükrü Çekmişoğlu eski yönetime takviyeler yapacağı veya yeniden planlayacağı duyumları var. Bu konular ile ilgili Ali Ay ve Şükrü Çekmişoğlu iki gün önce ikinci kez bir toplantı yapması ve gündemdeki konuların netleştirilmesi beklenirken bu toplantı program yoğunluğu nedeniyle yeniden yapılamadığı öğrenildi.

Alt yaş akademi ligi takımlarının kapanacağı söylentileri

Başkan Ali Ay'ın pilot takım Yeşil Bursa’nın 1 yıl daha Bursaspor bünyesinde kalacağını söylemlerine karşılık akademi liglerinde mücadele eden takımların durumları hakkında bir bilgilendirme yapmadığı gözlendi. Yeşil Bursa’da akademi liglerinde mücadele eden, eğitim alan 180’e yakın oyuncu bulunuyor. Şu sıralar Vakıfköy’de Bursaspor altyapısı için Yeşil Bursa akademi takımlarından oyuncu denendiği kulağımıza gelen haberler arasında olsa da 180 oyuncudan kaç tanesinin Bursaspor altyapısında kazandırılacağı soru işareti. Bu durumda Bursaspor altyapısına seçilemeyen yetenekli oyuncuların kendilerine yeni takımlar bakmaları kaçınılmaz gibi gözüküyor.

A Takım Oyuncular Beklemede

Şu anda yaz tatilinde olan Yeşil Bursa oyuncuların takım satılacak mı, yoksa 1 sene daha devam edip öyle mi satılacak, düşünceleriyle kafaları oldukça karışık. Bu oyuncu gurubuna U21 den A takıma gidemeyen gençleri de dâhil edebiliriz. Başka bir takıma kiralanacaklar mı, yoksa pilot takıma mı gidecekler Yeşil Bursa’da şu aralar çözülmesi gereken acil konular.

Kaynak: Bursasporakademi.com/ Sadi İmren