Hem yetiştirici hem yarışmacı

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, takımın geçen sezonki en büyük sıkıntısının tecrübeli futbolcu eksikliği olduğunu vurgulayarak, “Buralara nokta oyuncular koyabilirsek hedefe gidebiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

KARAR BEKLENİYOR

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yeşil Bursa’da yeni sezon çalışmaları hız kazandı. Yeşil Beyazlılarda teknik direktörlüğe getirilen Nevzat Dinçbudak, çalışmalarla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulunurken, deneyimli çalıştırıcı altyapıdan kadroya dahil edecekleri oyuncuları belirlediklerini ancak Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun genç oyuncularla ilgili vereceği karara göre bu isimleri bünyelerine katabileceklerini söyledi.

ALTYAPIYLA TOPLANTI

Hedeflerinin hem yetiştirici hem de yarışmacı bir takım yaratmak olduğunu vurgulayan Dinçbudak, “Takımımızın çoğunu Bursaspor’dan gelen oyuncular oluştuğu için öncelikle altyapıyla toplantı yaptık. Oradan gelebilecek oyuncularla ilgili ön görüşmede bulunduk ve fikir birliğine vardık. Ancak Bursaspor A Takım kampına kimlerin gideceğini ve oradan bize hangi oyuncuların geleceğini bilmiyoruz. Bu nedenle Hamza Hamzaoğlu’nun kararını bekliyoruz” dedi.

NOKTA TRANSFER YAPMALIYIZ

Yeşil Beyazlı takımın geçen sezon iyi bir deneyim kazandığını ifade eden Nevzat Dinçbudak, “Genç bir ekibiz. Geçen sezon lig maçlarına baktığımızda takımın en büyük eksikliği tecrübeli, ‘ağabey’ denilen oyuncu eksikliğiydi. Geçen sezonki kadronun yanına bu tarzda nokta oyuncular koyarsak hedefe gitme yolumuz olur. Önceliğimiz oyuncuların gelişimi ve Bursaspor’a hazır bir şekilde futbolcu göndermek. Bunun yanında üst sıralar için de yarışmacı olacağız” şeklinde konuştu

Kaynak:Bursa Hakimiyet/Ozan Demir